Народна кухня — це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література чи мистецтво. Українська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відрізнялася різноманітністю страв, високими смаковими і поживними якостями.
В рамках національно-патріотичного виховання з 5 по 9 лютого в нашій школі відбулися кулінарні майстер класи. Учні мали змогу на практиці перейняти секрети приготування простих , смачних та корисних українських страв: «Вареники з картоплею», «Український борщ», «Картопля з грибною підливою». Доступними рецептами готування поділилися з учнями наші вчителі « за сумісництвом» прекрасні господині , з великим кулінарним досвідом: Яцьків Олена Іванівна та Продан Івета Юріївна.
Майстер-клас «Картопля з грибною підливою» проводить Продан Івета Юріївна:





|